Şbt

Not olarak ismi olan öğrencilerin sınav günü ve saatinden en az 15 dakika önce okulda bulunması gerekmektedir

Ock

LİSTEDE ADI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ  26 OCAK  2024 TARİHİNE KADAR  OKULUMUZA DİLEKÇE VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

TÜM  ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR.

Ock

Mesleki eğitim merkezi(Çıraklık) ve mesleki teknik anadolu lisesi(Örgün) programlarında sorumluk sınavına kalmış olan öğrencilerin 26 ocak 2024 gününe kadar okulumuza gelerek dilekçe vermeleri gerekiyor. Sorumluluk sınavına kalan öğrencilere duyurulur.

OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE KIYMETLİ AİLELERİ İLE ÖZEL EĞİTM SINIFI ÖĞRETMENLERİMİZİN KATKILARIYLA HAZIRLANAN KERMESESİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Kas

Eğitim öğretimin olmasa olmazı siz değerli velilerimizi 04/11/2023 Cumartesi saat 10.30'da okulumuza bekliyoruz.Öğrencilerimiz  için  önemli karar alacağımızbu toplantıda sizleri aramızda  görmekten  onur duyarız.

Ali SERTTAŞ

Sınav Takvimini  indirmek  İçin Tıklayınız

Haz

Şbt

SORUMLULUK  SINAVLARI  07-17  ŞUBAT TARİHLERİ  ARASINDA  BELİRTİLEN TARİH VE SAATLERDE YAPILACAKTIR.

SORUMLU DERSİ  OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SORUMLU  DERSİNİ VE SINAV TARİHİNİ  ÖĞRENEBİLİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR..

Haz

2021-2022  eğitim yılı için mesleki  eğitim programı 12. sınıf usta öğrencilerimizin ustalık  belgeleri ve 11. sınıf kalfa öğrencilerimizin  kalfalık belgeleri  hazırlanmıştır.

Belge almaya hak  kazanan öğrencilerimiz  belgelerini  okulumuzdan alabilirler.