Ekm

Okul müdürümüz Sayın A*** S**** başkanlığında Kültür Dersleri öğretmenlerimiz ile Akademik Başarıyı Artırma adına yapılacaklar ile ilgili toplantı gerçekleştirildi

Ekm

Ock

Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş, öğrencilerimize kısa bir konuşma yaparak onları tebrik etti. Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimizin karnelerini tek tek veren okul müdürümüz onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

PROJEMİZİN İKİNCİ AYAĞINDAKİ OKULLARIMIZ EVRİ OSMAN GAZİ İLK VE ORTAOKULU EVRİ PINARBAŞI İLK VE ORTAOKULU ÇÖÇELİ İLKOKULU ÇİĞDEMTEPE İLK VE ORTAOKULU...     Tüm proje ekibimize teşekkür ederiz. Hepsinin ellerine sağlık...

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ORADA BİR KÖY OKULU VAR UZAKTA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ile ilçemizin tüm köy okullarının küçük tamiratlarini gerçekleştirmeye devam ederken bir yandan da ilçe merkezimizde bulunan kamuya ait kurumlarımızın küçük onarimlarini imkanlar dahilinde yapmayı ihmal etmiyor. Geçen haftaki durağımız İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz idi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizde güzel davranışların pekişmesi açısından okulumuzun duvar panoları yenilendi. Panoların hazırlanmasında emeği geçen Kültür Edebiyat ve Çevre Koruma Kulüplerimizin değerli öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederi

Ock

Ana sınıfı dolapları, kitaplıklar, ayakkabılıklar... İmalatlarimizdan kareler.

Ock

Okulumuzun genel durumu, bölümlerimizin işleyişi ve diğer her türlü konuda istişarelerde bulunuldu.

Köy okullarımızın küçük tamiratlarını yapacağımız projemiz olan ORADA BİR KÖY OKULU VAR UZAKTA sosyal sorumluluk projesinin ilk durağı olan Büyüknacar Gücük İlkokulundayız. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Okulumuz mobilya bölümü öğrencileri ve öğretmenleriyle Bakım Onarımdsn sorumlu müdür yardımcımız Sayın Ö**** ****l  ilçe milli eğitim müdürlüğümüzde yer alan masaların onarımını tamamladılar. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.