İlçe Gençlik Spor müdürlüğünun bahçesinde yer alan kamelya ve bankaların onarımını gerçekleştiren başta Metal Teknolojileri Alan şefi Sayın T***** *****t Bey'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

SEKTÖREL MÜKEMMELİYET MERKEZLERİNİN KURULMASI YOLUYLA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN KALİTESİNİN ARTIRILMASI TEKNİK YARDIM PROJESİ İÇİN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN A**** *****Ş VE TEKNİK MÜDÜR YARDIMCIMIZ SAYIN D***** *******N IL MERKEZINDE SEMINERE KATILMIŞLARDIR.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılacak olan ilçemiz genelinde bulunan öncelikle köy okulları olmak üzere 62 okulumuzun tadil ve tamiri projesi olan "ORADA BİR KÖY OKULU VAR UZAKTA" sosyal sorumluluk projemiz ilçe kaymakamımız Sayın ***** H**** ****I tarafından onaylandı. Temrinlik ihtiyacının SosyalYardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak olan proje ile tüm köy okullarımızın küçük tamirini gerçekleştireceğiz. Projemize destek veren başta kaymakamımız Sayın M**** H**** *****I'ya ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın M***** *****o'ya teşekkür ederiz.

Çarşamba günleri ilçe gençlik spor müdürlüğümüzün konuğu oluyoruz. Bizlere ve Öğrencilerimize kapılarını açan ilçe gençlik spor müdürümüz Sayın A******n ****a'ya ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz

3 Aralık Cumartesi gününe denk geldiği için bugün yaptığımız etkinlikle Özel Öğrencilerimizi bir nebze de olsa mutlu edebilmenin sevincini yaşadık. İYİ Kİ VARSINIZ GENÇLER, İYİ Kİ BİZİM OGRENCİMİZSİNİZ...

İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Sayın A*****n ****a hocamızı makamında ziyaret eden okul yöneticilerimiz yeni müdürümüze başarı dileklerini ilettiler ve yapılacak olan faaliyetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Kipaş Holding Çimento A.Ş. insan kaynakları müdiresi Ö***m *****n hanımefendi ve Eğitim İşleri müdür yardımcısı A**a ***n hanımefendi okul müdürümüzü makamında ziyaret ederek yeni protokol görüşmeleri için fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri okul idaremizin verdiği akşam yemeğinde biraraya geldiler.

Kas

Uzun yıllar okulumuzda öğretmenlik ve idarecilik yapan ve 2011 yılında emekli olan Kiymetli hocamız C**** ****K Beyi evinde ziyaret ettik. Deneyimlerini ve gözlemlerini bizlerle paylaşan ve oldukça samimi bir havada geçen ziyaret sonunda hocamızla birkaç kare fotoğraf çektirdik.

Kas

Öğretmenler günümüzde bizleri unutmayıp okulumuza kadar gelen KİPAŞ HOLDİNG Mensucat İşletmeleri müdiresi A*** ***n hanım efendiye ve kendileri nezdinde tüm KİPAŞ ailesine jestlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Rabbim mekanını cennet, makamını âli eylesin inşallah.

Kas

AKSU MTAL 2-0 FEN LİSESİ. Formalarımızın teminini sağlayan Pazarcık Aksuspor kulübümüzün değerli başkanı H**** Ş***n ****ğ 'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Çalışmada emeği geçen başta Metal Teknolojileri Alan şefimiz T**** ****t Bey'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

DAYM ile yapılan sözleşme gereği 45 takımlık anasinifi malzemelerinin yapımını 2022 Mart ayında tamamlamıştık. Nakliye probleminden dolayı malzemelerin gönderimi bir hayli uzasa da dün itibariyle ilk parti 263 parçalık kısmı Batman ilimize yolladık. Üreten bir okul olarak ilimize veilçemize ve dahi okulumuza katma değer kazandırma gayemizi gerçekleştirmek adına her türlü işin üstesinden geleceğimize eminiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.