May

II. Dönem Okul Aile Birliği toplantımızı Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş'ın başkanlığında, okulumuz Şehit Ömer Halisdemir Öğrenci Sarayında gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan toplantıda Okul müdürümüz ögrenci devamsizliklari, kılık kıyafet sorunu ve öğrenci başarıları ile ilgili detaylı bilgi vermiştir. Okulumuzun gelecek dönem Erasmus + kapsamında yurtdisina eğitim amaçlı öğrenci veöğretmen göndereceğini velilerimize mujdelemistir. Toplantının salon ayağı bitince tüm veli ve öğretmenlerimiz okul bahçesinde bir araya gelerek öğrencilerin durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Toplantımıza iştirak eden velilerimize teşekkür eder, gelemeyen velilerimizi en kısa sürede okulumuza bekleriz.

Mrt

2024/36 Sayılı Genelgeye istinaden işletme sahipleri ile bir araya geldik. Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş başkanlığında; Teknik müdür yardımcımız Sayın Denizer Gençdoğan Mesleki Eğitimden sorumlu müdür yardımcısı Sayın Mehmet Belli 12. Sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı Sayın Ali Dertli İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri, devamsızlık gibi konularda işverenlerimizleistişarede bulunmuşlardır. Isverenlerimizin sorunlarını dinlendiği iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınması gereken tedbirlerin ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantı oldukça verimli geçmiştir. Toplantı sonunda okul müdürümüz tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandirmistir

Mrt

Bu yıl 103. yılını kutladığımız İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü ilçe programını Okulumuz ve Pazarcık MTAL ortak olarak hazırladı. Törene ilçe Kaymakamımız Sayın Muhammed KAYA, Belediye başkanımız Sayın İbrahim Yilmazcan, protokol heyeti ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı. Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş'ın Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmalarının ardından programokulumuz Öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle devam etti. İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona ermiştir.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kadın öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın gününü kutlayan Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş kendilerine karanfil hediye ettiler. Biz de tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, başarılar dileriz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi sorunsuz şekilde tamamlandı. Karne dağıtım töreninde konuşan Okul müdürümüz Sayın Ali Serttaş tüm zorluklara rağmen 1. Dönemi sorunsuz bir şekilde tamamlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti. Dönem boyunca gayret gösteren öğretmen ve öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Okul müdürümüz tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi dileklerde bulunarak töreni sona erdirdi.

Ock

Bu sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine emeği olan Kipaş Holding Eğitim Birimi Sorumlusu Ayla Eren Hanım'a ve Okul idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Ustalık sınavında başarılı olan tüm usta adaylarımıza hayırlı olsun diyoruz.

BİZİM ÇOCUKLAR BİR BAŞKA ORADA BİR KÖY OKULU VAR UZAKTA... Okulumuz öğrencileri hem derslerine çalışıyor hem sahada pratik yapıyor. Geçen hafta ki durağımız SULTANLAR KÖYÜ İLKOKULU idi... Okulumuzun A'dan Z'ye tüm küçük onarım ve montaj islerini yaptık. Mobilya bölümü alan şefi Önder Özturk Bey'e alan öğretmenimiz Fatih Akar Bey'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Emeklerine ve yüreklerine sağlık... BİZİM ÇOCUKLAR SAHADA, BİZİM ÇOCUKLAR HARİKA...